ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριζικό “λίφτινγκ”! Ξεκάθαρο το πρώτο μήνυμα του Μπούργος: “Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα”

Από χθες ο Άρης άρχισε να γράφει τα πρώτα του προπονητικά… χιλιόμετρα ενόψει της νέας σεζόν, εν μέσω πολλών σκέψεων που δικαιολογημένα μπαίνουν κάθε χρόνο σε αυτή την περίοδο.

Πόσο μάλλον τώρα που ο Άρης βρίσκεται στην πορεία ενός ριζικού “λίφτινγκ”. Υπάρχουν δικαιολογημένα αγωνίες, ερωτηματικά, ανησυχία για το πως δημιουργείται η νέα ομάδα.

Βέβαια, ο Χερμάν Μπούργος είναι αυτός που έχει το γενικό πρόσταγμα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα ενέργειες της κιτρινόμαυρης ομάδας. Αρκεί σε κάθε περίπτωση να έχει την απόλυτη οικονομική και ουσιαστική στήριξη του Θόδωρου Καρυπίδη.

Όπως είπε ο Μπούργος εμφατικά χθες στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Άρη: «Οπωσδήποτε θα δείτε διαφορετικά πράγματα. Είμαι προπονητής ο οποίος προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά των παικτών. Φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα, θα γίνουν προσθήκες κι όσο θα έρχονται οι παίκτες θα βλέπετε καινούργια πράγματα».

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο που δίνει έναν… ορίζοντα αισιοδοξίας, παράλληλα με το όποιο ρίσκο περιλαμβάνει μια τόσο δυναμική αλλαγή προσώπων σε μια ομάδα που βγαίνει τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

To Top