Ριζόπουλος: «Μέτρησαν οι λεπτομέρειες»

Κάτι καλύτερο προσδοκούσε ο Δημήτρης Ριζόπουλος από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε μετά τη λήξη στην κάμερα της «Nova», στρέφοντας πλέον το βλέμμα στις προσεχείς κρίσιμες αναμετρήσεις για τον Άρη.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Στα δύο πρώτα σετ δεν πήγαμε καθόλου άσχημα, αλλά μέτρησαν κάποιες λεπτομέρειες, που έκριναν την έκβασή τους. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κανένα από τα δύο», είπε ο ακραίος των «κίτρινων», σχολιάζοντας επίσης την επανεμφάνιση του Ιβάιλο Μπαρούτοφ: «Ο Ιβάιλο θέλει το χρόνο του, είναι δύσκολο για έναν παίκτη να επανέλθει αμέσως, όταν προέρχεται από απουσία ενάμιση μήνα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Ριζόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που γίνεται από το νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Γιάτση: «Δουλεύει επιτυχημένα, τον ακούμε και μέχρι τώρα μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε την σημασία των επόμενων αγώνων, με Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ: «Τα επόμενα 2-3 παιχνίδια είναι πάρα πολύ σημαντικά για μας και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι παιχνίδια στα οποία δεν θα πρέπει να χάσουμε ούτε ένα σετ…».

To Top