Γιάτσης: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Τους λόγους για τους οποίους ο Άρης δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, εξήγησε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γιάτσης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-3 σετ.

«Κέρδισε δίκαια ο Ολυμπιακός, ωστόσο στα πρώτα δύο σετ θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να πάρουμε έστω ένα από αυτά. Ειδικά το πρώτο, στο οποίο προηγηθήκαμε 21-19, αλλά χάσαμε κάποιες κόντρα μπάλες σε κρίσιμα σημεία. Στην συνέχεια του αγώνα δεν είχαμε συγκέντρωση. Ήταν επίσης σημαντικό το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να χαλάσουμε την υποδοχή του Ολυμπιακού, έτσι όπως θα θέλαμε», είπε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός.

Επίσης, αναφέρθηκε στην απουσία του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, τον οποίο κράτησε εκτός 12άδας λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον ώμο: «Δε μετανιώνω για το γεγονός ότι άφησα εκτός 12άδας το Μιχάλη. Αν έπαιζε, ίσως θα βοηθούσε στο να κερδίσουμε ένα σετ, αλλά η ομάδα θα τον χρειαστεί απόλυτα υγιή στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Στους προηγούμενους αγώνες, ο Άρης είχε ‘στηθεί’ πάνω του και ασφαλώς η απουσία του μέτρησε».

Τέλος, ο κ. Γιάτσης αναφέρθηκε στην έλλειψη μαχητικότητας που ήταν εμφανής στο τρίτο σετ, όταν πλέον οι παίκτες του είχαν απογοητευτεί: «Έχω αρκετά παράπονα από τη νοοτροπία που δείξαμε στο τρίτο σετ, αν και μέχρι εκείνο το σημείο τα παιδιά έδειξαν μαχητικό πνεύμα. Δεν αρμόζει σε έναν παίκτη του Άρη να αφήνει έστω και έναν πόντο Σε γενικές γραμμές παλεύουν, θα πρέπει όμως να δίνουν αυτή τη μάχη συνεχώς, χωρίς κενά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που υπήρχε και προτού έρθω και φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνος ώστε να το ξεπεράσουμε».

To Top