Ριζόπουλος στο PRESSARIS: «Η θέληση και το εκπληκτικό κλίμα, έφεραν την ομάδα ψηλά!»

Η δίψα του Άρη για κατάκτηση της 4ης θέσης ήταν εκείνη που έφερε το ιδανικό φινάλε σ’ αυτή τη γεμάτη αντιξοότητες χρονιά, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Ριζόπουλος. Παράλληλα, ο αρχηγός των «κίτρινων» εξέφρασε στο PRESSARIS την ευχή «…να είμαστε όλοι μας και του χρόνου στον Άρη, γιατί αυτή η ομάδα έχει εκπληκτικό κλίμα»!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σχολιάζοντας αρχικά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Παιχνίδια σαν κι αυτό, που έδινε την 4η θέση και το εισιτήριο για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, κρίνονται στη θέληση. Εμείς το θέλαμε περισσότερο και το πήραμε. Κάναμε έναν εκπληκτικό β’ γύρο και ολοκληρώσαμε ιδανικά την προσπάθειά μας, αποδεικνύοντας ξανά ότι όλη αυτή η πορεία δεν ήταν τυχαία».

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος τόνισε επίσης ότι η 4η θέση ήρθε πανάξια: «Έτσι όπως τελειώσαμε την σεζόν, αξίζαμε την 4η θέση. Από το β’ γύρο του πρωταθλήματος και μετά, ήμασταν μια διαφορετική ομάδα, που πάλευε σε κάθε πόντο. Δεν ήταν όμως εύκολο να φτάσουμε μέχρι εδώ. Χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά, πειθαρχία και δίψα».

Δεν παρέλειψε, όμως, να ευχαριστήσει και τους ένθερμους οπαδούς του Άρη: «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της ομάδας. Σε κάθε παιχνίδι, μας έδινε το κάτι παραπάνω που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε ψηλά».

Τέλος, ο αρχηγός εξέφρασε έμμεσα την επιθυμία να παραμείνει ίδιος ο «κορμός» της ομάδας και τη νέα σεζόν: «Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες μέρες, μετά έχουμε ξανά προπονήσεις και αναλαμβάνει ρόλο η διοίκηση, για να σχεδιάσει τον Άρη της επόμενης σεζόν. Ευχή όλων μας, να είμαστε και του χρόνου όλοι εδώ. Αυτή η ομάδα έχει εκπληκτικό κλίμα, που δύσκολα το συναντάς αλλού και είναι κάτι που φαίνεται και μέσα στο παιχνίδι».

To Top