Ριντ: “Δεν με νοιάζει πόσους πόντους θα σκοράρω, η ομάδα να κερδίζει!”

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη, Λαμάρκους Ριντ. Με 16 πόντους και πολύ καλή απόδοση στο αμυντικό τομέα, πάνω σε παίκτες «κλειδιά» του ΠΑΟΚ, ο 26χρονος αμερικανός ήταν εξαιρετικός και σε ακόμα ένα παιχνίδι ξεχώρισε με την απόδοσή του.

Δεν τον ενδιαφέρει, όμως, η προσωπική απόδοση καθώς όπως τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Δεν με νοιάζει πραγματικά πόσους πόντους θα σκοράρω ή αν είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Ακόμα και να μην σκόραρα και η ομάδα μου να κέρδιζε θα ήμουν πάλι χαρούμενος. Στόχος μας είναι αυτός, να κερδίζει η ομάδα. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα με δικούς σου πόντους να κερδίζει η ομάδα όμως αυτό όταν μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι δεν το σκέφτεσαι. Δίνεις το 100% σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσεις και σήμερα όλα τα παιδιά κάναμε αυτό. Η νίκη έρχεται πρώτα. Είχαμε πολύ καλό πλάνο από τους προπονητές μας και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Αναφορικά με τη νίκη και τα οφέλη της: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το γνωρίζαμε. Είχαμε παίξει και πριν από μερικούς μήνες όμως το παιχνίδι είχε διακοπεί. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους αυτό. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Δεν έχουμε κλειδώσει καμία 4η θέση. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται» .

Μίλησε και για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία: «Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο. Έχω ακούσει μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για ζούγκλα δεν έχω δει όμως το γήπεδο τους. Θα πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι στο κομμάτι της ψυχολογίας και να πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για νίκη. Αυτός είναι ο αθλητισμός πρέπει να προετοιμάζεσαι για πολύ δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα κάνουμε την εβδομάδα αυτή».

To Top