Ριντ: “Μπόρουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα”

Ο Άρης μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και να παρουσιάσει κι άλλα σημάδια βελτίωσης στην απόδοση του, σύμφωνα με τον ΛαΜάρκους Ριντ που παραμένει προσγειωμένος παρά το νικηφόρο σερί. 

Το αήττητο των κίτρινων δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα από τον στόχο που είναι ο επόμενος αγώνας, όπως τόνισε ο 26χρονος παίκτης. “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι παρότι μετράμε τέσσερις νίκες. Το αήττητο σερί δεν είναι κάτι που μας απασχολεί. Συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο μας αντίπαλο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης στην απόδοση μας”, είπε και πρόσθεσε: “Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα όσο περνάει ο καιρός. Δεν κοιτάμε πίσω και θέλουμε να προχωράμε, θέτοντας τον επόμενο στόχο που είναι το επόμενο παιχνίδι”.

Για την αναμέτρηση με την Κηφισιά υπογράμμισε: “Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και είμαστε ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε. Σίγουρα θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα στο τέλος αλλά αυτό που κρατάμε είναι η νίκη”.

To Top