ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: “Να δείξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι είμαστε το αφεντικό της πόλης” (video)

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Άρη στο αυριανό παιχνίδι (19:30) με τον ΠΑΟΚ, κάτι που γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα. Μεταξύ αυτών και ο Λίτσεϊ Ροζ, ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να δείξουν πως είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να “κλειδώσουν” τη 2η θέση.

«Ο Άρης είναι το αφεντικό της πόλης. Το έχουμε αποδείξει αυτή τη σεζόν και θα το αποδείξουμε και στο μέλλον. Ξέρουμε ότι το ντέρμπι είναι ειδικό ματς και πρέπει να αποδείξουμε ότι το αφεντικό είμαστε εμείς!», τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr και πρόσθεσε:

«Έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία αυτή τη σεζόν, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και πρέπει να επιβεβαιώσουμε στα υπόλοιπα ματς ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα μετά από τον Ολυμπιακό. Μένουν ακόμη αρκετά ματς, στα οποία θα πρέπει να «κλειδώσουμε» τη δεύτερη θέση. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι εκτός αυτού».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν, ο κεντρικός αμυντικός του Άρη απάντησε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την επόμενη σεζόν, δεν έχει τελειώσει ακόμη η τρέχουσα. Αφού τελειώσει η σεζόν και πετύχουμε τους στόχους μας, τότε θα κοιτάξουμε την επόμενη. Το μυαλό μας είναι μόνο στην Ευρώπη και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό», ενώ για το αν η κατάκτηση του πρωταθλήματος τα επόμενα χρόνια είναι εφικτή, συμπλήρωσε:

«Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει ένα πρωτάθλημα. Γιατί όχι τα επόμενα χρόνια; Ξεκινήσαμε με ένα πρότζεκτ πριν από μερικά χρόνια, το οποίο αποδίδει καρπούς. Γιατί όχι ένα πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια;».

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια για τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος αστόχησε στο πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να εξιλεωθεί. Ο Ροζ είπε:

«Ο Μάνος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν. Δουλεύει απίστευτα ομαδικά. Απογοητευθήκαμε όλοι με το πέναλτι, αλλά δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο χάρηκα που ισοφάρισε ο ίδιος έπειτα!»

Τέλος για το αν αισθάνεται ηγέτης της ομάδας τόνισε:

«Είμαι καλά στον Άρη. Αισθάνομαι ηγέτης. Μου αρέσουν οι ευθύνες. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, ο προπονητής με εμπιστεύεται, ο πρόεδρος με εμπιστεύεται, οι οπαδοί με εμπιστεύονται. Είμαι το λιοντάρι της ομάδας, μου αρέσει ο ηγετικός ρόλος».

To Top