Ρονάλντο: «Πίστωση χρόνου σε Τεν Χαγκ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πεπεισμένος ότι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, θα οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση τροπαίων, αλλά ταυτόχρονα προειδοποίησε ότι πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου στον Ολλανδό τεχνικό για να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται, προκειμένου η ομάδα να ξαναγίνει αξιόπιστη δύναμη.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι ωστόσο περιορίστηκαν στην έκτη θέση της βαθμολογίας στην Premier League και πήραν τελικά το «εισιτήριο» για τους ομίλους του νέου Europa League.

«Ξέρω ότι έκανε φανταστική δουλειά στον Άγιαξ (σ.σ. οδήγησε τον «Αίαντα» σε τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ Ολλανδίας σε 4,5 χρόνια) και ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής, αλλά πρέπει να του δώσουμε χρόνο και τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν -με τον τρόπο που θέλει αυτός» τονίζει ο Πορτογάλος επιθετικός σε βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Γιουνάιτεντ και συνεχίζει: «Φυσικά, ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχίες, επειδή, εάν έχεις επιτυχία, όλη η Μάντσεστερ θα έχει επιτυχία επίσης. Επομένως, του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και οι φίλαθλοι. Του εύχομαι τα καλύτερα και ας πιστέψουμε ότι την επόμενη χρονιά θα κατακτήσουμε τρόπαια».

Στο μεταξύ, παρά τη φημολογία που δημιουργήθηκε για το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ ύστερα από μια σεζόν χωρίς τρόπαια, ο “CR7” υποστήριξε ότι είναι ικανοποιημένος στο «Ολντ Τράφορντ»: «Ήμουν χαρούμενος που επέστρεψα σε έναν σύλλογο που πραγματικά ανέβασε την καριέρα μου, επομένως ήταν απίστευτο το συναίσθημα όταν επέστρεψα ξανά. Ήμουν και συνεχίζω να είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε κάποιο πρωτάθλημα… αλλά πιστεύω ότι η Μάντσεστερ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. Κάποιες φορές χρειάζεται χρόνος, αλλά συνεχίζω να πιστεύω».

To Top