Ρονάλντο, Ροντρίγκες, Μπέιλ κοστίζουν όσο όλες οι μεταγραφές του Άγιαξ από το… 1900! (photos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει για Ρονάλντο, Μπέιλ και Ροντρίγκες περισσότερα από όσα έχουν δαπανήσει άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες σε όλη την ιστορία τους!

Την Τρίτη η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τη συμφωνία για τη μεταγραφή του κολομβιανού στράικερ Χάμες Ροντρίγκες, που “έλαμψε” στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δημιουργώντας μια εκπληκτική υπερομάδα ειδικά στην επίθεση!

Ο Ροντρίγκες αναμένεται να δημιουργήσει μια “τριπλέτα” φωτιά με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά το ποσό που θα διαθέσει για την τριάδα αυτή η “βασίλισσα” προκαλεί δέος.

Πράγματι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει για Ρονάλντο, Μπέιλ και Ροντρίγκες περισσότερα από όσα έχουν δαπανήσει άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες σε όλη την ιστορία τους(!)

Ενδεικτικό παράδειγμα, ο Άγιαξ, ο οποίος έχει δαπανήσει συνολικά περίπου 232 εκατ. ευρώ για μεταγραφές από το 1900, ενώ η “βασίλισσα” κατέβαλε… 265 εκατ. ευρώ αποκλειστικά για τους τρεις αυτούς παίκτες!

Oι συγκρίσεις είναι συντριπτικές, και δίνουν μια καλή ιδέα γιατί η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει πια προνόμιο των ολίγων…

Πηγή skai.gr

To Top