Ρουμελιώτης: “Πάμε για έναν τελικό”

Σήμερα το απόγευμα αναμένονταν ν΄ αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Παναχαϊκής, με τους Αχαιούς να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την ιστορική νίκη επί του Ολυμπιακού. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ραντούνοβιτς για δύο ημέρες πέρασε περιπέτεια με γαστρεντερίτιδα, αλλά σήμερα έκανε προπόνηση.

Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης, που τόνισε για τον αγώνα και την επιστροφή του στην έδρα του Άρη: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έχει τονώσει το ηθικό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Πάμε για έναν τελικό. Πάμε για τη νίκη. Δεν βλέπουμε ποιος είναι αντίπαλος αλλά ποια θα είναι η δική μας απόδοση για να πάρουμε τη νίκη», για να προσθέσει:

«Προσωπικά θα παίξω πρώτη φορά με αντίπαλο τον Άρη από τότε που έφυγα. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Άρης έχει αθετήσει τον διακανονισμό που μου είχε προτείνει για τα χρωστούμενα και είμαι πολύ στεναχωρημένος γι΄ αυτό».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική θα είναι ο πρώτος μεταξύ του Άρη και της Παναχαϊκής για την Volleyleague ΟΠΑΠ.

To Top