Ντέρμπι στην Μίκρα (30/11, 20:00) στο ντεμπούτο του Φίνου

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής είναι το αυριανό στη Μίκρα (30/11, 20.00), εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται την Παναχαϊκή σε αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία, που, όμως, χαρακτηρίζεται και από τη μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ρουμελιώτη στην έδρα των «κίτρινων».

Φυσικά, το παιχνίδι θα χαρακτηριστεί και από το ντεμπούτο του Σπύρου Φίνου στον πάγκο του Άρη, με συνεργάτη τον Γιάννη Πόραβο, ο οποίος επιστρέφει στους «κίτρινους», μετά τη σεζόν 2009-΄10, όταν και ήταν βοηθός του Τάσου Κουμπλή στον σύλλογο. Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Παπαδόπουλος πολύ πριν δεχτεί την πρόταση συνεργασίας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προγραμματίσει επαγγελματικό ταξίδι στην Αγγλία.

Αν και η εβδομάδα πέρασε με πολλές δυσκολίες ο Φίνος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και πεισμωμένους για να πάρουν τη νίκη, με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας: «Έχω κάνει πολλές αρχές στην καριέρα μου και δεν έχω άγχος για το δικό μου ντεμπούτο. Πιστεύω στους αθλητές μου. Όσες μέρες έχουμε κάνει μαζί προπόνηση μου δείχνουν πάθος και θέληση. Τους βρήκα σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τη νίκη. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με Ολυμπιακό και Κηφισιά. Έχει ενθουσιώδη ομάδα που παίζει με πάθος. Θα πρέπει να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη».

To Top