ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρουσιαμάνης “Ψάχνει συμπαίκτες ο Γουλιέλμος, δουλεύει μέρα-νύχτα, μακάρι να έρθει η Αμβροσιάδου, θα αλλάξει επίπεδο ο Άρης”

Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Ρουσιαμάνης αναφέρθηκε στην συνάντηση με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για την βοήθεια του στον μπασκετικό Άρη ανέφρε:

Πρώτα είμαι Αρειανός και μετά είμαι παράγοντας. Δεν έχω χορηγία στην ΚΑΕ, βοήθησα φέτος τις ακαδημίες του Άρη. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Για την σημασία του να υπάρχουν ισχυρές ακαδημίες:

Νομίζω ότι υπάρχουν πράγματα στο κομμάτι των ακαδημιών που μπορούν να βελτιωθούν και να πάμε ακόμη καλύτερα. Το βλέπω επειδή είναι και ο γιος μου.

Είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε το τι προσφέρουν οι ακαδημίες. Πρώτα στην πόλη, στο πως θα εντάξουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό και μετά σε όλα τα άλλα.

Για την συνάντηση του με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Με τον κύριο Γουλιέλμο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Πριν ακόμη αγοράσει την ομάδα του Άρη. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια πριν αναλάβει τον Άρη. Έτσι οι συναντήσεις με τον Δημήτρη Γουλιέλμο υπήρχαν

Για το αν μίλησαν για τον Άρη:

Είναι λογικό κάθε φορά που συναντιόμαστε να είναι κάθε φορά το μπάσκετ του Άρη μέσα στα θέματα συζήτησης. Εμείς που αγαπάμε τον Άρη και το μπάσκετ η πρώτη μας κουβέντα είναι πάντα αυτή.

Για το αν του έγινε κάποια πρόταση να συμμετέχει:

Ο Δημήτρης ο Γουλιέλμος έχει δηλώσει έτσι κι αλλιώς ότι ψάχνει ανθρώπους να στελεχώσουν το συμβούλιο και να συμμετέχουν στην ΚΑΕ Άρης. Η κουβέντα κινήθηκε σε εκείνο το σημείο αλλά δεν μπορώ να πω αν κατέληξε κάπου ή όχι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος κάνεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνει για να ενισχυθεί το διοικητικό συμβούλιο.

Για το τι είδους ενίσχυση χρειάζεται ο Άρης:

Ο Άρης πρέπει να στελεχωθεί και με ανθρώπους που γνωρίζουν το μπάσκετ και αγαπούν τον Άρη, αλλά και να στηρίξουν στο οικονομικό.

Εγώ σίγουρα δεν θα μπορούσα να εμπλακώ μόνο στο κομμάτι το συμβουλευτικό, αλλά και με κάποια χορηγία.

Για το αν αναμένεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις:

Σε αυτές τις συζητήσεις είναι προτιμότερο να αφήσεις να κυλήσουν κάποια πράγματα. Όλοι μας έχουμε τρομερές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δεν είναι μόνο το τι θέλεις να κάνεις, αλλά και το τι μπορείς. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι και άλλα πράγματα.

Για το αν ήταν άλλοι άνθρωποι στην συνάντηση:

Ήμασταν μαζί με τον κ.Κιοσέλογλου που είναι πολύ καλός μου φίλος και συμμετείχε και στο παρελθόν διοικητικά στην ομάδα.

Για το ότι ο Άρης βρέθηκε σε οριακή κατάσταση:

Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τον μεγάλο Άρη είναι δύσκολο και παράξενο να βλέπουμε την ομάδα σε αυτήν την θέση.

Για το αν είναι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα:

Πιστεύω ότι ο Άρης είναι ένα τεράστιο σωματείο, είναι η ομάδα που έχει δώσει τα περισσότερα στο Ελληνικό μπάσκετ και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μια λύση.

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Ξέρω ότι αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και δουλεύει μέρα-νύχτα. Από εκεί και πέρα ευτυχώς ή δυστυχώς όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Για τα χρέη και ύψος τους:

Σίγουρα η ομάδα έχει οφειλές. Αν είναι πολλές ή λίγες το ξέρει ο κ.Γουλιέλμος. Το να ασχοληθείς με μια ομάδα είναι πάντα ρίσκο, τα υπόλοιπα είναι λογιστικά.

Για την οικογένεια Λάσκαρη:

Δεν γνωρίζω κάτι. Είχαν την γνωστή δικαστική διαμάχη και δεν γνωρίζω κάτι.

Για το αν πλέον έχει αποκοπεί οριστικά η οικογένεια Λάσκαρη:

Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς

Για το αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος ψάχνει “συμπαίκτη”:

Ο κ.Γουλιέλμος κάνει συναντήσεις με κάποιους αρκετά πλούσιους και δυνατούς ανθρώπους όπως με την κ.Αμβροσιάδου που οικονομικά βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο, μακάρι κάποιος από αυτούς να έρθει.

Γιατί αν έρθει δεν μιλάμε απλά για μια βοήθεια, αλλά για μια αλλαγή επιπέδου.

Γίνονται σίγουρα προσπάθειες, το μόνο δεδομένο είναι ότι ο κ.Γουλιέλμος ψάχνει να βρει συμπαίκτες.

Για το αν μπορεί να πει κάτι παραπάνω για την υπόθεση με την κ.Αμβροσιάδου ή με κάποιον άλλον:

Είναι λίγο νωρίς για να πούμε κάτι παραπάνω. Προσεγγίστηκε μια πολύ σοβαρή επιχειρηματίας, ας δούμε τι θα γίνει. Για άλλα ονόματα δεν γνωρίζω, δεν θα το συζητούσε και ο κ.Γουλιέλμος δεξιά και αριστερά.

To Top