ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρωμανίδης: “Κανείς μας δεν σκέφτηκε να τα παρατήσει στα δύσκολα! Ο Άρης στέκεται στα πόδια του”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS», μίλησε ο τέως καλαθοσφαιριστής του Άρη και στέλεχος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μιχάλης Ρωμανίδης.

Για την ομάδα και τις δυσκολίες που πέρασε το καλοκαίρι: Είναι δύσκολη η κατάσταση. Οι διοικούντες κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει και να παίξει στο Πρωτάθλημα. Αλλά χάρη στη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, ο Άρης στέκεται στα πόδια του, είναι δυνατός και θεωρώ ότι χρόνο με το χρόνο τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Χρειάζεται υπομονή και από εμάς και από τον κόσμο.
Η περσινή χρονιά ήταν καλή και αυτό δίνει κουράγιο και στους διοικούντες να συνεχίσουν ώστε να υπάρχει μια ομάδα η οποία θα αρέσει και στον κόσμο και σε όλους μας.

Σχετικά με το εάν υπήρξε στιγμή που… σήκωσαν τα χέρια οι διοικούντες τόνισε: Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα και να σκέφτηκε το καλοκαίρι να τα παρατήσει. Η ομάδα στέκεται χάρη σε κάποιους ανθρώπους που τη στηρίζουν και στον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα και βοηθάει όπως μπορεί.
Και ευελπιστώ πως αν η ομάδα πάει καλά θα έρθει ακόμη περισσότερος κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να τη στηρίξει είτε αγοράζοντας ένα διαρκείας ή με την παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια που είναι πολύ σημαντική.

Για την οικονομική εξυγίανση του Άρη: Γίνεται μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να κλείνουν πολλά θέματα. Ήδη διευθετήθηκαν πολλά θέματα από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και βοηθάνε και η διοίκηση που φέρνει χορηγούς και προσπαθεί κάθε χρόνο να μειώνονται να χρέη.
Η ομάδα βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο πλάνο με νέα παιδιά. Αυτά τα νέα παιδιά ευελπιστώ ότι θα έχουν καλή εικόνα και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνονται.
Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό μας δίνει ψυχολογία και κυρίως σε αυτά τα νέα παιδιά.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: Γίνεται μια προσπάθεια για να έρθει ένας ακόμα παίκτης ο οποίος όμως θα ταιριάζει στο πλάνο της ομάδας . Ο κόσμος αν του αρέσει να βλέπει παιδιά να μάχονται στο παρκέ θα το στηρίξει.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου: Είναι πάντα ένα παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ. Είναι ακόμη αρχή της χρονιάς, σίγουρα δεν είναι στο 100% η ομάδα όμως έχουμε καλή ψυχολογία μετά τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε δυνατά. Είμαστε αισιόδοξοι και τα υπόλοιπα θα κριθούν στο παρκέ.

To Top