ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσιώλης: “Μου άρεσε στην Τρίπολη ο Άρης, με ξάφνιασε στα τελευταία ματς – Έχει ευκαιρία να ανέβει”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-press», μίλησε ο πρώην προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης.

Μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη λέγοντας:

«Ο Άρης, όπως και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλύτερη πορεία, έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί το θέμα, αν δεν συνέλθει γρήγορα, το Πρωτάθλημα θα γίνει υπόθεση των τριών ομάδων της Αθήνας.
Είναι ένα πισωγύρισμα των ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά σε αυτό φταίνε οι ίδιες οι ομάδες γιατί ειδικά ο Άρης είχε ξεκινήσει καλά αλλά τα τελευταία δύο- τρία παιχνίδια ήταν αυτά που τον μάτωσαν, ειδικά τα παιχνίδια με Βόλο και ΑΕΚ τον αφήσαν πίσω.
Σίγουρα το πρωτάθλημα θα είχε πάρει άλλο χρώμα αν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μπορούσαν να πάρουν και άλλους βαθμούς».

Για τη διακοπή μέσα στον Νοέμβριο για το Μουντιάλ είπε: «Είναι μια ιδιαιτερότητα. Θα είναι μια δεύτερη ευκαιρία γι αυτές τις ομάδες όπως ο Άρης, ώστε να μην απομακρυνθούν βαθμολογικά οι υπόλοιποι. Σίγουρα η διακοπή θα δώσει ευκαιρία στις ομάδες που έχουν αγωνιστικά προβλήματα να μπορέσουν να διορθωθούν και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη και τι δεν πάει καλά αγωνιστικά είπε: «Ο Άρης ατύχησε σε δύο – τρία παιχνίδια και κυρίως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που τον απομάκρυνε από τις πάνω θέσεις. Προσωπικά παρακολούθησα τον Άρη στο παιχνίδι κόντρα στην Τρίπολη και μου άρεσε γιατί είναι ωραίο και γρήγορο Passing Game, είχε pressing ψηλά.

Ο Άρης με ξάφνιασε στο σκοράρισμά του, γιατί και στο Βόλο έκανε λίγες τελικές και με την ΑΕΚ και αυτό με προβλημάτισε.
Κατά τα άλλα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, έχει ακόμα την ευκαιρία να ανέβει.

Ενώ για τα χαφ που ο Άρης φαίνεται να έχει πρόβλημα συμπλήρωσε: «Εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο Ματίγια να φύγει από την ομάδα. Η ομάδα ρολάριζε καλά στο κέντρο και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που έφυγαν αυτοί οι παίκτες».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top