Ρόμα – Βενέτσια 1-1: Εχασαν τα… άχαστα οι Τζιαλορόσι, τέσσερα δοκάρια και 34 τελικές (video)

H Ρόμα υπέπεσε σε γκέλα, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εντός στη Βενέτσια έχοντας τέσσερα δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Υποβιβάστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Η ισοπαλία της Σαλερνιτάνα με την Εμπολι, νωρίτερα, έστελνε τη Βενέτσια στη Serie B. Γεγονός που δεν φάνηκε να την επηρεάζει τους φιλοξενούμενους, αφού στο Ολίμπικο τρόμαξαν τους Τζιαλορόσι. Ρόμα και Βενέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ομάδα του Μουρίνιο να είναι στην 6η θέση, αλλά μόλις στο +1 από Φιορεντίνα, Αταλάντα και με ματς περισσότερο. Οι γηπεδούχοι είχαν 34 τελικές και τέσσερα δοκάρια. Μόλις στα 48 δευτερόλεπτα ο Αράμου βρήκε τον Οκερέκε και αυτός με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσπάθησε να απαντήσει και στο 19′ είχε δοκάρι με τον Πελεγκρίνι. Ωστόσο, πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 32′ αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κιγινέ για χτύπημα στον Πελεγκρίνι. Η Ρόμα πίεζε, είχε δοκάρι στο 52 και στο 56′ με Κριστάντε και Πελεγκρίνι αντίστοιχα. Στο 76′ ήρθε η ισοφάριση από τον Σομουρόντοβ. Η Ρόμα είχε και 4ο δοκάρι, στο 89′, σε προσπάθεια του Ζαλέφσκι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ελ Σαράουι έχασε το… άχαστο.

Στα άλλα ματς της ημέρας, Εμπολι και Σαλερνιτάνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, η Τορίνο επικράτησε 1-0 της Βερόνα εκτός έδρας, ενώ μεγάλο διπλό πήρε και η Σπέτσι, νικώντας 3-2 την Ουντινέζε.

To Top