Σαλάχ: «Είμαι μια χαρά για τον τελικό»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά τον τραυματισμό του τονίζοντας ότι δεν θα χάσει τον τελικό του Champions League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό του προσαγωγό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον τελικό του FA Cup ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, με συνέπεια τόσο την αντικατάστασή του από τον Ζότα όσο και την ανησυχία που δημιουργείται ενόψει του τελικού του Champions League!

Ο Γερμανός τεχνικός μετά τις δηλώσεις του τόνισε πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βγήκε για προληπτικούς λόγους και πιθανότατα θα είναι έτοιμος για τον τελικό της 28ης Μαΐου.

«Ο Σαλάχ μου είπε πως μπορεί να συνεχίσει, όμως ένιωσα κάτι. Ελπίζω πως θα είναι καλά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Από την πλευρά του και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Λίβερπουλ, εμφανίστηκε καθησυχαστικός τονίζοντας ότι δεν θα χάσει τον τελικό του Champions League.

«Αν θα είμαι Ok για τον τελικό; Ναι, είμαι μια χαρά», είπε ο Σαλάχ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υπογραμμίζουν πως ο Αιγύπτιος αστέρας ενδέχεται να προφυλαχτεί στον εκτός έδρας αγώνα με την Σαουθάμπτον για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League.

To Top