Ρόμπινσον, Γκρέι, Γκριν τα πρώτα ονόματα

Τρία ονόματα έχουν κυκλοφορήσει στην μπασκετική πιάτσα για τον αντικαταστάτη του Ντομινίκ Τζέιμς στον Άρη, δύσκολα όμως κάποιος παίκτης θα προλάβει να συμφωνήσει και να έρθει να παίξει με τον Πανιώνιο το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Όπως έγραψε χθες μετά τα μεσάνυχτα το “sport24.gr” ο Άρης έχει εστιάσει την προσοχή του στους Ράσελ Ρόμπινσον (26, 1,85μ.), Τζάστιν Γκρέι (28, 1,88μ.) και Τορίν Γκριν (27, 1,85μ.). Κοινό σημείο και των τριών είναι ότι ανήκουν σε ομάδες αυτή τη στιγμή.

Ο Ρόμπινσον (φωτογραφία) ανήκει στην τουρκική Τράμπζονσπορ, ομάδα που είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα και έχει 12,1 πόντους και 3 ασίστ μέσο όρο. Είναι ο παίκτης που… έχασε τη μάχη στο ξεκίνημα της περιόδου από τον Ντομινίκ Τζέιμς. Προέρχεται από το Κάνσας, ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο και πέρσι αγωνίστηκε στην Μπανταλόνα.

Ο Γκρέι ανήκει ακόμα στους Σκαϊλάινερς. Σταμάτησε να παίζει το Δεκέμβριο λόγω τραυματισμού, η ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του και δεν θα είχε πρόβλημα να τον αποδεσμεύσει. Ο Γκρέι είχε σε 8 αγώνες στη Γερμανία 16 πόντους, 3,5 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, άρα έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γκριν ανήκει στην Γκραν Κανάριας, αλλά δεν παίζει. Φέτος έχει μόλις 3,5 πόντους σε κάτι περισσότερο από 14 λεπτά συμμετοχής. Είχε περάσει από την ΑΕΚ έχοντας 15,3 πόντους μέσο όρο.

Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι δύο πρώτοι παίκτες.

To Top