ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σ΄ έναν όμιλο και τη νέα χρονιά η Α΄ Εθνική

Το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετέχει και ο Άρης, θα διεξαχθεί κανονικά σ΄ έναν όμιλο και τη σεζόν 2017-΄18 και όχι σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά από εισήγηση της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου και έγκριση της από την Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., αποφασίσθηκε η τροποποίηση του άρθρου 13 και των τριών προκηρύξεων των γυναικείων πρωταθλημάτων, στο οποίο προβλεπόταν, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018,η ενοποίηση της Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Κατόπιν τούτου, παραμένει ως έχει η υπάρχουσα δομή και των τριών γυναικείων πρωταθλημάτων και το άρθρο 13 των τριών προκηρύξεων διαμορφώνεται ως εξής: Για την Α’ Εθνική κατηγορία

<< ΑΡΘΡΟ 13- ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ>>

Ο υποβιβασμός των ομάδων στην Β΄κατηγορία θα καθορισθεί με συμπληρωματική προκήρυξη μετά την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων όλων των κατηγοριών…».

To Top