ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάκιτς: «Νίκη με ΠΑΣ, αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο»

Για όλους κι όλα μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, που στάθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/2, 19:30) και την αποτρόπαια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Σχετικά με την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάκιτς τόνισε ότι ο ερχόμενος αντίπαλος είναι μια σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Γι’ αυτό ακριβώς, οι “κίτρινοι” θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, με απόλυτη συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο, για να φτάσουν στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς. “Μπορούμε και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε να τους πάρουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το σημείο κλειδί της αναμέτρησης αυτής, όπως είπε ο Αυστριακός αμυντικός του Άρη αναφερόμενος στην προσπάθεια της δικής του ομάδας, είναι να επικεντρωθούν οι “κίτρινοι” απολύτως στον δικό τους τρόπο παιχνιδιού, χωρίς να εστιάσουν ιδιαίτερα στο πώς θα παίξει ο αντίπαλος και τι είναι ικανός να κάνει στο τερέν.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία σε ό,τι αφορά στην κανονική περίοδο, οι ομάδες παίζουν τα ρέστα της για την είσοδό τους στα πλέι οφ και σε ό,τι αφορά στον Άρη, όπως δήλωσε ο Σάκιτς, μπορεί να τα καταφέρει. “Χάσαμε βαθμούς με τον Βόλο, ενώ ήμασταν καλύτεροι, αλλά μπορούμε να τους πάρουμε αλλού”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Στα αποδυτήρια των “κίτρινων” ασφαλώς και είναι θέμα συζήτησης ακόμη η πρόσφατη αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου φίλου της ομάδας, Άλκη Καμπανού. Ερωτώμενος σχετικά ο Σάκιτς, αυτός έκανε το αυτονόητο. Στηλίτευσε την πράξη, μιλώντας για το πένθος που έχει απλωθεί σε όλη τη Θεσσαλονίκη, ενώ πέρασε το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί δυνατά παντού: “Αυτά τα ανόητα πράγματα δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

To Top