Σάκκαρη: «Η ψυχούλα μου το ξέρει τι πέρασα» (video)

Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο εξαιρετικό τρίτο σετ που έκανε απέναντι στην Μέρτενς που της χάρισε την πρώτη πρόκριση στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Roland Garros ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την επόμενη αντίπαλο, Σοφία Κένιν.

Πανευτυχής μετά την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της και έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στα προημιτελικά με την Σοφία Κένιν εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στο flash interview η Μάρια Σάκκαρη, λίγο μετά το σπουδαίο παιχνίδι της στη φάση των “16” απέναντι στην Ελίζ Μέρτενς που την βρήκε να επικρατεί με 2-1 σετ (7-5, 6-7, 6-2).

“Ήταν πολύ ιδιαίτερο το ματς και αρκετά δύσκολο. Η ψυχούλα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Νομίζω στο τρίτο σετ έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό μου εγκεφαλικά και έπαιξα το τένις που έπαιξα. Υπήρχαν στιγμές που έβραζα αλλά έχω δουλέψει πολύ με το μυαλό. Είμαι υπερήφανη για αυτό που πέτυχα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι”, τόνισε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενώ όσον αφορά στο νεο μεγάλο ραντεβού της απέναντι στην Σοφία Κένιν με φόντο τα ημιτελικά του φημισμένου Γαλλικού Όπεν, είπε: “Έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι , δεν είχε αρχίσει καλά στη φετινή χρονιά αλλά τώρα είναι μέσα στις 10 καλύτερες του κόσμου. Θα απολαύσω τη σημερινή μου νίκη και από αύριο θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς για τα προημιτελικά. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ, είχα και τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα”.

To Top