Σάλιακας: “Θα είναι όμορφο παιχνίδι με Άρη, ας κερδίσει ο καλύτερος”

Ο Μανώλης Σάλιακας μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΛ, αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

«Είναι σημαντικός και ο βαθμός, αλλά εμείς ήρθαμε για τη νίκη. Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι, το είχαμε στα μέτρα μας, μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Παρ’ όλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι,  γιατί είχαμε στόχο τουλάχιστον να μη χάσουμε».

Για το ότι δεν απείλησε τόσο πολύ ο ΠΑΣ όπως σε άλλα ματς: «Και ο αντίπαλος είναι εξίσου καλός, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθούμε, δεν το καταφέραμε, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και προχωράμε».

Για το αν μπαίνει στο μυαλό η πίεση για βαθμούς: «Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά είναι φυσιολογική. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το καλό ματς να παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Βλέπουμε ότι οι ομάδες από πίσω μας αρχίζουν να παίρνουν αποτελέσματα, αλλά εμείς κοιτάμε προς τα πάνω».

Για το παιχνίδι με τον Άρη την προσεχή Δευτέρα: «Όπως σε όλα τα ματς, θα διαβάσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε μέσα στην έδρα μας να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, θέλουμε κι εμείς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά και ο Άρης. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

To Top