Σάλος με τον Μπλάτερ που σατυρίζει τον Ρονάλντο!

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Σεπ Μπλάτερ σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να μιμείται τις κινήσεις του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης προκαλώντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους.

Ο Μπλάτερ ρωτήθηκε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Η απάντηση του ήταν πως ο Μέσι θα πετυχαίνει γκολ επειδή είναι ωραίο αγόρι, ενώ ο Ρονάλντο είναι ένας διοικητής στο γήπεδο που κινείται σαν ατμομηχανή.

“Ο Λέο είναι κάλο παιδί. Κάθε γονιός θα τον ήθελε σπίτι του. Είναι καλός άνθρωπος. Είναι πολύ γρήγορος. Παίζει πολύ καλά. Είναι σαν να χορεύει. Ο άλλος είναι σαν διοικητής μέσα στο γήπεδο.

Αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο κομμωτήριο από τον άλλον. Δεν μπορώ να πω όμως ποιος είναι καλύτερος. Πάντως, προτιμώ τον Μέσι” ήταν τα λόγια του προέδρου της FIFA.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον πρόεδρο των “μερένγχες”, Φλορεντίνο Πέρεθ μέσω επιστολής του στην FIFA να ζητάει από τον Μπλάτερ να απολογηθεί για τα σχόλια του εις βάρος του CR7.

Ο πρόεδρος με επιστολή του ζητάει από τον Μπλάτερ να ανακαλέσει τα απαξιωτικά σχόλια του για τον Κριστιάνο”, τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την προσεχή αναμέτρηση με την Μάλαγα.

Δείτε το χαρακτηριστικό video με τον Σεπ Μπλάτερ να αναπαριστά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προς εκτόνωση πάει το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μπλάτερ-Ρεάλ Μαδρίτης και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πρόεδρο της FIFA να ζητά συγνώμη για τις προσβολές του.  Προκειμένου να μην ξεσπάσει περισσότερη «θύελλα» αντιδράσεων, ο Σεπ Μπλάτερ φρόντισε να ζητήσει γρήγορα συγνώμη στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο και να προσπαθήσει να σβήσει την… φωτιά. «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως για μένα ο Κριστιάνο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι, καθώς αμφότεροι είναι εκπληκτικοί ποδοσφαιριστές. Ζητώ συγνώμη που τα λεγόμενά μου στο πανεπιστήμιο σας πλήγωσαν. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να προσβάλλω και να μην δείξω σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης ή σε έναν παίκτη της, ή στους οπαδούς της. Άλλωστε είναι η ομάδα που θαυμάζω από μικρός», ήταν το… ζουμί των όσων περιείχε η επιστολή-απάντηση του προέδρου της FIFA προς την «βασίλισσα».

To Top