“Μας σακάτεψε ο Βοσκάκης, αλλά όλοι ήταν ντεφορμέ, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή”!

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Καπερνέκας μίλησε μεταξύ άλλων για την ήττα της ομάδας την Κυριακή από τον Πλατανιά, για το τι έφταιξε για την κακή εικόνα των παικτών, για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο και για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικότερα στο προχτεσινό παιχνίδι: «Η ομάδα πήρε αξία τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια. Με τον Πανιώνιο παίζαμε με παίκτη λιγότερο και με τη Βέροια ο Βοσκάκης σακάτεψε την ομάδα. Οι απουσίες έπαιξαν μεγάλο ρόλο και στο ματς με τον Πλατανιά. Επαναπαυτήκαμε όλοι μας έχοντας σιγουριά και αισιοδοξία, έτσι η ομάδα έπαθε καθίζηση. Άπαντες ήταν ντεφορμέ, από τον προπονητή ως και τον φροντιστή. Μοιραία, λοιπόν, φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

 Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: «Το παιχνίδι δεν αντέχει και πολύ κριτική και κρίθηκε σε 2-3 φάσεις. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και τα δύο γκολ. Στο πρώτο γκολ, έπρεπε να τελειώσει η φάση και στο δεύτερο έπρεπε να βγει ο Διούδης και να καθαρίσει τη φάση. Μετά, θα μπορούσαμε να φάμε και άλλο γκολ στο τέλος. Δε μπήκαμε όπως έπρεπε, με καλή ψυχολογία, ούτε τα καταφέραμε μετά την ισοφάριση».

 

Για το ότι ο Άρης απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις, τόνισε: «Χωρίς σουτ, δε μπορείς να κερδίσεις. Δεν απειλούσαμε. Όταν είστε απέναντι από την περιοχή, κάνετε σουτ. Αλλιώς δεν κερδίζεις».

 

Για το ότι και οι δύο προπονητές στάθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα στην απειρία των ποδοσφαιριστών του Άρη, ανέφερε: «Σεβαστά τα λόγια των προπονητών μετά από τα παιχνίδια, αλλά γιατί κερδίσαμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με αντίξοες συνθήκες; Τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Μπάλα είναι, μπορούμε να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Έπρεπε, όμως, να είχαμε φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων».

 

Για το αν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, αν αγωνίζονταν οι Πουλίδο, Αγκάνθο και Οικονομόπουλος, επεσήμανε: «Είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλά αν μέχρι το 45’ δε μπορείς να κάνεις σουτ, πώς θα κερδίσεις;»

 

Για το ότι οι παίκτες του Άρη δεν επιχειρούσαν σουτ, σχολίασε: «Αυτό είναι μια φιλοσοφία που πρέπει να έχουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Αν δε γίνονται σουτ από καλή θέση, δε μπορείς να κερδίσεις. Ή ο προπονητής φταίει, είτε οι ίδιοι παίκτες. Δεν είναι μόνο δική μου σκέψη, αλλά όλων. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, δεν κάναμε σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Οι τακτικές και όλα τα άλλα, πάνε περίπατο αν δεν σουτάρεις».

 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει την Πέμπτη, για το θεσμό του κυπέλλου, σημείωσε: «Είναι μια ευκαιρία να αποδείξει ο Άρης ότι το προχτεσινό παιχνίδι ήταν μια κακή ημέρα όλων. Αν οι παίκτες συγκεντρωθούν και πουν ότι πρέπει να περάσουν, μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει και να έχει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια».

 

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: «Πρέπει να πάρουμε πόντους σε αυτά τα ματς. Έπρεπε ήδη να έχουμε ξεφύγει από μονοψήφιο αριθμό. Θα βλέπαμε καλύτερα το μέλλον, αν κερδίζαμε. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσουμε γρήγορα την ήττα. Η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να παίξει καλύτερα».

To Top