ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάλος στο διαδίκτυο με τον αλβανικό… αετό του Κονέ (photo)

Η παταγώδης αποτυχία της Εθνικής κάνει πολύ κόσμο να βγάζει άρνηση και πίκρα γι΄ αυτή την ομάδα, αλλά και κάποιους να σκαλίζουν περισσότερο κάποια… ενοχλητικά πράγματα.

Η εθνικιστική εφημερίδα “Στόχος” βρήκε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο Παναγιώτης Κονέ, να σχηματίζει με τα χέρια του τον Αλβανικό αετό, μια χειρονομία που συνηθίζουν να κάνουν οι Αλβανοί.

Ο Κονέ έχει διπλή υπηκοότητα, έχει γεννηθεί στα Τίρανα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, βρέθηκε στις ακαδημίες της γαλλικής Λανς κι από εκεί τον πήρε η ΑΕΚ.

Για δύο χρόνια έπαιξε στον Ηρακλή και το 2010 πήγε στην Ιταλία, όπου έπαιξε στην Μπρέσια, στην Μπολόνια, κι από το καλοκαίρι στην Ουντινέζε.

Ο Κονέ επέλεξε να παίξει στην Εθνική Ελλάδας (σε μια εποχή που ήταν πιο σημαντική από την Εθνική Αλβανίας) κι αυτή η φωτογραφία δημιουργεί ένα θέμα.

Τι νιώθει ο Κονέ; Έλληνας ή Αλβανός;

Ανάλογο θέμα είχε δημιουργηθεί νωρίτερα και στην Ελβετία, όπου οι Ελβετοί διεθνείς Κασάμι και Σακίρι, που είναι Αλβανοί, πανηγύρισαν γκολ τους κάνοντας την ίδια χειρονομία.

Το 65% των Ελβετών, σε δημοσκόπηση της εφημερίδας Blick είχαν δηλώσει ότι δεν τους θέλουν στην Εθνική Ελβετίας!

KONEΠηγή: thessports.gr

 

To Top