Σάουθ Καρολάινα, η ζωή χωρίς τον Μάλντροου

Ο Σαμ Μάλντροου προσπαθεί να προσαρμοστεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, να βρει τον ρόλο του στον Άρη και να βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί αγωνιστικά. Την ίδια ώρα η ομάδα του κολεγίου του, του Σάουθ Καρολάινα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη φετινή χρονιά χωρίς αυτόν στο ρόστερ της.

Η χρονιά ξεκίνησε και για τις κολεγιακές ομάδες. Ξεκίνησαν οι προπονήσεις και σε λίγες βδομάδες ξεκινούν και οι αγώνες. Ο τεχνικός του Σάουθ Καρολάινα, Ντάριν Χορν έδωσε συνέντευξη για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε τον Σαμ Μάλντροου και πως θα είναι η ομάδα φέτος χωρίς αυτόν. “Η συγκέντρωσή μας είναι στην φετινή ομάδα, που θα είναι εντελώς διαφορετική. Ακριβώς την ίδια περίοδο πέρσι με ρωτούσατε όλοι πως θα είμαστε χωρίς τον Ντεβάν Ντόουνι. Δεν θα είμαστε η ίδια ομάδα (χωρίς τον Μάλντροου). Θα χρησιμοποιήσουμε τα παιδιά που έχουμε με τον πιο σωστό τρόπο που θεωρούμε εμείς ώστε να πάει καλά η ομάδα”, είπε ο Χορν.

Ο Μάλντροου την περσινή χρονιά ήταν ο βασικός σέντερ του Σάουθ Καρολάινα, έχοντας 11,4 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 3,4 κοψίματα κατά μέσο όρο. Ήταν τέταρτος στα κοψίματα σε όλο το NCAA. Έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό ότι αυτό είναι το μεγάλο του ατού, αλλά θα πρέπει να δείξει πολλά περισσότερα…

To Top