Βόσδου: «Θα βρούμε την ταυτότητά μας»

Για την ανάγκη που έχει ο Άρης και το Ελληνικό ποδόσφαιρο να στηρίξει τα νεαρά παιδιά που αναδεικνύονται μέσα από τις υποδομές του μίλησε, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν σκάουτερ της ομάδας στη Δυτική Μακεδονία, Λεωνίδας Βόσδου.

 
«Στη ζωή μας έχουμε μάθει να θυμόμαστε τα καλά γεγονότα κι ένα τέτοιο περιμένουμε την Κυριακή. Κι όταν λέμε θετικό αποτέλεσμα εννοούμε μόνο τη νίκη. Φέτος θα είμαι πιο κοντά στον Άρη λόγω του Σάκη Τσιώλη και προσπαθούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη. Δεν με πτοούνε τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουμε καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή και σύντομα θα βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα» είπε ο Βόσδου μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM 92,8».

Για τις συνεχόμενες διακοπές του πρωταθλήματος τόνισε: «Είναι δύσκολο, χάνεις το ρυθμό σου, όμως δεν το θεωρώ δικαιολογία. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με τις διακοπές όμως η ομάδα θα βρει το δρόμο της και τότε όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουμε».

Για τα νέα αποκτήματα από τον Ολυμπιακό Βόλου, επισήμανε: «Αυτοί οι παίκτες οι οποίοι ήρθανε από τον Βόλο ήταν απολύτως δοκιμασμένοι και πιστεύω πως είναι λογική η επιλογή τους να έρθουν. Χρειάζονται ένα χρόνο προσαρμογής».

Για τον Σανκαρέ: «Ο Σανκαρέ θα προσδώσει σιγουριά, όμως και τα νέα τα παιδιά ο Γιαννίτσης και ο Κοτσώνης θα βρουν χρόνο συμμετοχής».

Όσον αφορά την κακή εκκίνηση των Νέτο και Καστίγιο: «Δε χρειάζεται να στεκόμαστε στον Νέτο και τον Καστίγιο. Ο Άρης δεν μπορεί να κρέμεται από αυτούς. Είναι εξαιρετικοί παίκτες ποιοτική, αλλά ο Άρης σε όλες τις γραμμές έχει εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις. Πάντα υπάρχει ισάξιος παίκτης, ειδικά στο φετινό Άρη».

Γα το αν οι παίκτες επηρεάζονται, λόγω του επόμενου ντέρμπι: «Κανένα ρόλο δεν παίζει πως το επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΟΚ».

Για την οικονομική κρίση και το τι αυτή επηρεάζει: «Η οικονομική κρίση επηρεάζει τις αθλητικές υποδομές. Σαφώς και μία οικογένεια προτιμάει σε τέτοιους καιρούς να περιορίσει τα έξοδά της και το ποδόσφαιρο πολλές φορές την πληρώνει. Εμείς σαν Άρης πρέπει να στηρίξουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να βασιστούμε σε αυτά τα παιδιά που και ταλέντο έχουν και πάθος. Άλλωστε, σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες ασχολούνται με τις υποδομές τους και τις ακαδημίες τους».

Τέλος, έδειξε αισιόδοξος μιλώντας για άμεση αλλαγή στη βαθμολογική κατάσταση: «Δεν πρέπει να χρειάζεται άγχος. Οι χαμένοι βαθμοί που χάσαμε μπορούν να αναπληρωθούν. Αν βάλουμε τους παίκτες μας απέναντι σε αυτούς του Εργοτέλη, νομίζω πως δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση».

 

 

To Top