ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάσα: Η καρδιά με πηγαίνει εμένα… (videos)

Κοινή επιθυμία η παραμονή του Λούκας Σάσα στον Άρη και χθες “κλείδωσε” και με την… βούλα, με τον Βραζιλιάνο να ανανεώνει για τρία ακόμα χρόνια!

Οι συζητήσεις για την ανανέωση, είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, συγκεκριμένα την παραμονή του οδυνηρού ευρωπαϊκού αποκλεισμού από την Κόλος Κοβαλίβκα. Οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία από τότε, ωστόσο, πολλά άλλαξαν στην πορεία, ειδικά μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι προτεραιότητες από την διοίκηση του Άρη, διαφοροποιήθηκαν και ως εκ τούτου, η υπόθεσή του, πήγε αρκετά πίσω…

Με τον μάνατζερ του Σάσα, Λέο Κορνασίνι, ο Θοδωρής Καρυπίδης ήταν σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”, ώστε να οριστικοποιηθεί η ανανέωση. Εξάλλου, ο ποδοσφαιριστής το ήθελε διακαώς και δεν το έκρυψε ποτέ!

Στον Άρη, βρήκε και πάλι την χαρά του για το ποδόσφαιρο! Αυτό είχε πει ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο PRESSARIS τον περασμένο Αύγουστο, στην προετοιμασία της ομάδας (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Μέρος της συνέντευξης: “Ηρθα από την Λουντογκόρετς, είχα κάποια προβλήματα και δεν έπαιξα αρκετά εκεί την προηγούμενη χρονιά. Μετά από ένα χρόνο στον Άρη, επέστρεψε η χαρά μου για το ποδόσφαιρο, η αυτοπεποίθησή μου. Τώρα απολαμβάνω κάθε μέρα ξεχωριστά. Ο Άρης μου το έφερε ξανά πίσω και είμαι ευγνώμων απέναντι στον σύλλογο. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό, αλλά όταν το ευχαριστιέσαι, τότε είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να έχεις. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, φυσικά και έκανα την σωστή επιλογή για την καριέρα μου. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, η οικογένειά μου, η κοπέλα μου. Νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Γυρίσαμε από την Βραζιλία πριν λίγες μέρες, είναι πάντα δύσκολο να φεύγεις από την πατρίδα σου, αλλά μόλις φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη, είπαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας. Ελπίζω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή σε όλους τους τομείς”.

Στον Άρη ήρθε το καλοκαίρι του 2019, ως… αντικαταστάτης του Μανώλη Σιώπη και πολύ γρήγορα ανάγκασε άπαντες να ξεχάσουν -τον επίσης πολύ καλό- Έλληνα μέσο, που αγωνίζεται στην Τουρκία. Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν απόλυτα!

Εχει αγωνιστεί σε 75 παιχνίδια, έχει σκοράρει 7 γκολ, είχε και μία ασίστ σε 6.143 λεπτά συμμετοχής! Ένας μέσος, που φέτος έχει απελευθερωθεί κι επιθετικά, με την παρουσία του Τζέγκο, προκαλώντας συνεχώς κινδύνους προς την αντίπαλη άμυνα.

Το όνομά του απασχόλησε πολλές ομάδες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Ωστόσο, η αρχική απόφαση του Λούκας Σάσα να παραμείνει, δεν άλλαξε ποτέ, ακόμα κι όταν τα πράγματα στην ομάδα αγωνιστικά (αρχή της σεζόν) δεν ήταν και τόσο… ρόδινα. Η χαρά του για την παραμονή, εκφράστηκε και χθες από τον ίδιο:

“Μετά από δύο σεζόν σκληρής δουλειάς με τη κιτρινόμαυρη φανέλα, κέρδισα τον σεβασμό των φιλάθλων του Άρη. Νιώθω ευγνώμων και χαρούμενος που θα μείνω για ακόμα 3 χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω το 100% καθημερινά και να φοράω με τιμή τη φανέλα της ομάδας. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη! Vamos ARIS”.

Ας θυμηθούμε, ορισμένες εξαιρετικές στιγμές του Βραζιλιάνου…

To Top