“Σέβομαι την δουλειά του Αγγέλου και την ιδέα να χτίσει τον Άρη με νέους παίκτες”

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς εξέφρασε τον σεβασμό του στη δουλειά του Βαγγέλη Αγγέλου και στην ιδέα του να δημιουργήσει μια ομάδα που θα αποτελείται από αρκετούς νεαρούς παίκτες.
Μιλώντας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη ο τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε: “Σέβομαι πολύ την δουλειά του κόουτς Αγγέλου και την ιδέα να χτίσει μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Παίζει μπάσκετ που στηρίζεται στην πίεση και στην δύναμη των παικτών. Ο Άρης την περσινή σεζόν έπαιξε ωραίο μπάσκετ ήταν ευχάριστο για τον κόσμο. Έχω πολύ σεβασμό για την ομάδα και για τον κόουτς και πάντα όταν ανταγωνίζεσαι με τέτοιους προπονητές και ομάδες το επίπεδο της τακτικής είναι πάρα πολύ υψηλό. Τους εύχομαι καλή χρονιά και να κάνουν μια πορεία καλύτερη από πέρυσι.
Κάνοντας τον απολογισμό για τη συμμετοχή των Δραμινών στο τουρνουά της Φλώρινας επεσήμανε: “Ήταν ένα όμορφο τουρνουά. Κόντρα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες όπως ο Άρης και η Λουκόϊλ. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αδύναμη αλλά ήταν ένα παιχνίδι μόνο οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας. Για τριάντα λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν τελείως εκτός παιχνιδιού”.
Πρόσθεσε πως “είμαι ικανοποιημένος γιατί ακόμα δεν έχουμε δουλέψει σαν ομάδα παρά μόνο 2-3 προπονήσεις, περιμένουμε ακόμα 1-2 παίκτες που θα αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών. Έπαιξαν όλα τα παιδιά πολύ καλά έχουμε ένα γκρουπ από παιδιά που δουλεύει πολύ καλά και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος από αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες. Πρέπει να δουλέψουμε στο πνεύμα της ομάδας. Αυτά τα παιχνίδια για αυτό γίνονται, για να μοιράσουν οι προπονητές τον χρόνο συμμετοχής και νομίζω όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά”.
To Top