Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αρίμπας, εξετάσεις και υπογραφές

Πατάει τελικά Θεσσαλονίκη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αλεχάντρο Αρίμπας, αγώνας δρόμου τις υπογραφές!

Όπως είναι ήδη γνωστό, η συμφωνία με τον Άρη και η “χρυσή τομή” με την Οβιέδο “έτρεξε” τις εξελίξεις για τον έμπειρο Ισπανό στόπερ. Χθες ενώ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Θεσσαλονίκη, αυτό άλλαξε και τελικά αναμένεται να αφιχθεί σήμερα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τον Άρη.

Από κει και πέρα, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα με την επιστροφή της κιτρινόμαυρης αποστολής από το Καζακστάν, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την ρεβάνς με την Αστάνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης μέχρι και μία μέρα πριν το πρώτο ματς με την Αστάνα μπορεί να κάνει αλλαγές στη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA για το Conference League. Μια ομάδα μπορεί να κάνει έως δύο αλλαγές παικτών, καταθέτοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή, μέχρι το τελευταίο βράδυ προ του πρώτου αγώνα της σειράς και στην προκειμένη περίπτωση μέχρι το βράδυ της 21ης Ιουλίου, πριν από τη σέντρα με την Αστάνα.

Σκοπός του Άρη είναι όλα να ολοκληρωθούν στη διάρκεια της Τρίτης και ο Ισπανός στόπερ να δηλωθεί στην Ευρωπαϊκή λίστα, προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό αγώνα (29/7 – 21:30) με την Αστάνα.

 

To Top