ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα η απολογία του Ζερβίνιο

Ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο Ζερβίνιο (12:00), προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα του καταλογίζονται για το παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε δίωξη εναντίον του Ζερβίνιο, επειδή ο παρατηρητής της Λίγκας έγραψε στην έκθεσή του, ότι ο Ιβοριανός έκανε χειρονομία τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Ζερβίνιο είναι φανερά ενοχλημένος από αυτή την εξέλιξη, ενώ όπως μετέφερε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Άρη: “Έίναι όλα ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσβάλει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού” σημειώνοντας ότι “Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη η προσβλητική χειρονομία”.

Ο Ιβοριανός μάλιστα ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες για να αποδειχθεί η αθωότητά του. “Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο ας τις ανοίξουν να δουν, διεμήνυσε για να εξηγήσει τι έγινε ακριβώς: “Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς και οι φίλαθλοι μας αποδοκίμαζαν έντονα, έλεγαν διάφορα. Εγώ έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγετε. Ας ανοίξουν τις κάμερες».

To Top