ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προετοιμάζεται για τον ΟΦΗ και υπολογίζει στον Μαντσίνι ο Άρης

Με… νέο όπλο στη φαρέτρα του τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (30/10, 20:30).

Ένα ευχάριστο νέο περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων, αφού ο Ντάνιελ Μαντσίνι φώναξε “παρών” και τέθηκε στη διάθεση του Άλαν Πάντιου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αργεντίνος, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πλέον είναι έτοιμος να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Ραφαέλ Καμάτσο με τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή, να μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Επιπλέον υπάρχουν οι δεδομένες απουσίες του Ντουκουρέ που ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, ενώ ο Πάλμα με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέθηκε αυτόματα νοκ άουτ. Επίσης αναμένεται και η απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα για τον Ζερβίνιο ο οποίος απολογείται σήμερα.

Ο Άλαν Πάρντιου ψάχνει μέσα από τις προπονήσεις να καταλήξει στα πρόσωπα τα οποία θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα, γιατί ναι μεν με τον Παναθηναϊκό η ομάδα έδειξε μια βελτιωμένη εικόνα, όμως της έλειψε η ουσία, που είναι το γκολ.

To Top