Σίλβερ: “Σημαντικό για τον Γιάννη, την οικογένειά του και τους Έλληνες να γίνει φιλικό στη χώρα σας” (videos)

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στην πιθανότητα να φιλοξενηθεί ματς της preseason και της regular season στην Ελλάδα. Η κορυφαία λίγκα του πλανήτη, όπως επεσήμανε, δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά δήλωσε στο Pick n’ Roll της Cosmote TV:

Για το ενδεχόμενο να γίνει ματς της preseason στην Ελλάδα: “Θα θέλαμε να βρούμε τη λύση σε αυτό το θέμα. Ξέρουμε πως είναι σημαντικό για τον Γιάννη. Συνάντησα τη μητέρα του και διαπίστωσα πόσο σημαντικό είναι και για την ίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Δεν είναι εύκολο να μεταφέρεις τα παιχνίδια της preseason σε υπερατλαντικούς προορισμούς, αλλά καταλαβαίνω τι θα σήμαινε για τον Γιάννη και τους Έλληνες φιλάθλους. Το δουλεύουμε”.

Για τη διεξαγωγή ματς της regular season στην Ελλάδα: “Το πλεονέκτημα της διεξαγωγής ματς preseason είναι ότι επιτρέπεται στους παίκτες να περάσουν μεγαλύτερο διάστημα παραμονής στην χώρα. Θα είναι σημαντικό και για τον Γιάννη. Κοιτάζουμε και τα δύο ενδεχόμενα. Για ένα παιχνίδι regular season, έρχονται οι ομάδες στο κάθε μέρος κάνουν προπόνηση, διανυκτερεύουν και φεύγουν την άλλη μέρα”.

To Top