Σίμος: “Ποιοτική ομάδα ο Άρης, είναι 2ος και τον σεβόμαστε, αλλά…” (video)

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος θεωρεί έξτρα πρόκληση το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2020. Μια χρονιά για την ομάδα μας που είχε και ωραίες και δύσκολες στιγμές. Ο κορονοϊός έχει επισκιάσει τα πάντα και γι’ αυτό να φύγει γρήγορα. Εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και σε εμάς στον τελευταίο αγώνα. Ήταν μια χρονιά κατά την οποία βελτιωθήκαμε. Έχουμε την ευκαιρία απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Αρης να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Άρης είναι στη 2η θέση, είναι μια ποιοτική ομάδα και αποτελεί για μας μια έξτρα πρόκληση.

Σεβόμαστε τον Άρη, αλλά κοιτάμε τη δική μας ομάδα με πίστη στις δυνατότητές μας. Πιστεύω πως οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη. Στην έδρα μας δεν έχουμε τη βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε πέρυσι, αλλά το Σάββατο θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

To Top