ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ούτε τσίπα δεν έχουν! Άτυπη (!) εσωτερική έρευνα στην ΕΠΟ για τη στοχοποίηση του Σιαμπάνη! Ο εισαγγελέας;

Ανατριχίλα… Εσωτερική έρευνα στην ΕΠΟ για τη στοχοποίηση του Σιαμπάνη! Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας, που λέει και ο λαός. Στην ΕΠΟ του “δικού μας” Βαγγέλη Γραμμένου αποφάσισαν να το… ψάξουν το θέμα. Το ζήτημα είναι θα το ψάξει ο εισαγγελέας;

Όπως σημειώσαμε και χθες μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα για την ύποπτη διαρροή της κατάθεσης Σιαμπάνη σε… live μετάδοση στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ήρθε η ώρα να επέμβει εισαγγελέας και για την διαρροή από την ΕΠΟ των συμβολαίων του νεαρού αθλητή, το οποίο ναι μεν ως στοιχείο είναι ένα πυροτέχνημα παλαιού τύπου… στρακαστρούκας, μια τρύπα στον ωκεανό, αλλά εξαιτίας της… πρεμούρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να μιλήσει για την ταμπακιέρα (δωροδοκία; ναι ή όχι;), έφερε στο φως της δημοσιότητας τα προσωπικά στοιχεία του διεθνή τερματοφύλακα!

Μια ωμή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ανοιχτής στοχοποίησης του, βάζοντας τον ίδιο και την οικογένεια του σε κίνδυνο. Ο Σιαμπάνης το κατέγραψε στο ξέσπασμα του: “Είναι δυνατόν η Ομοσπονδία μου αντί να με προστατέψει, να δίνει τα συμβόλαια μου για να γίνουν φέιγ βολάν και να έχει πρόσβαση στην διεύθυνση μου ο οποιοσδήποτε;”. Η ΕΠΟ του “δικού μας” Γραμμένου πρέπει τώρα να ελεγχθεί άμεσα από τον εισαγγελέα για να αποδοθούν ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης στην ΕΠΟ υπήρξαν αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Συζητήθηκε το εάν προκύπτουν ευθύνες και της ΕΠΟ πάνω στο θέμα αυτό και εκείνο που αναφέρθηκε και διαρρέεται είναι πως θα γίνει μία άτυπη εσωτερική έρευνα. Ναι καλά διαβάζετε… Άτυπη εσωτερική έρευνα. Ούτε τσίπα δεν έχουν!

To Top