Σίμος: “Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι”

Ο Γιώργος Σίμος δεν στάθηκε πολύ στον σημερινό αγώνα, αλλά υποσχέθηκε πως ο ΟΦΗ του χρόνου θα είναι καλύτερος.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε αρχικά: “Ήταν ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τα πάντα. Δε μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε ούτε στο πέναλτι, ούτε στο δοκάρι, ούτε στις ευκαιρίες που είχαμε. Ο Άρης κέρδισε τον αγώνα. Eίναι πέντε βαθμούς μπροστά μας. Απομένουν έξι διαθέσιμοι βαθμοί, με δύο αγώνες. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, δεν το συζητάμε”.

Για το ότι ο ΟΦΗ μεγαλώνει μέσα από αυτά τα παιχνίδια: “Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε εμείς ότι η ομάδα μας θα έχει συνεχόμενη άνοδο, χωρίς σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Ξέρουμε από που ξεκινήσαμε. Ξέραμε από την πρώτη μέρα που έπρεπε να πάμε. Ίσως πήγαμε πιο ψηλά απ’ ότι περισσότεροι περίμεναν. Το επόμενο επίπεδο έχει βαθμό δυσκολίας. Είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και παίξαμε με τις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αυτό θα μας δώσει πολλά θετικά πράγματα”.

Πρόσθεσε: «Κρατάμε τα θετικά των Playoffs και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να… μεγαλώσει. Ακολουθούμε τον… δύσκολο δρόμο, αυτόν του ποδοσφαίρου και του χρόνου θα πάμε καλύτερα.

Ευθύνη η θέση του προπονητή στον ΟΦΗ. Ξέρω τη διοίκησή μας. Είμαστε ταπεινοί, αλλά και απαιτητικοί. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και θα είμαστε πάντα ο εαυτός μας.

Ακόμη, να ευχαριστήσω την ομάδα, για την ελευθερία που μας έχει δώσει. Χωρίς ολόκληρο το τιμ μας, δεν θα βρισκόμασταν εδώ που είμαστε».

To Top