ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: “Θα μας χαρακτήριζα ήρωες!”

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια όλων των παικτών που έχουν μείνει στο ρόστερ του Άρη και έβγαλαν σήμερα το επιπλέον κίνητρο για να πάρουν τη νίκη στο Γεντί Κουλέ.

Ο διεθνής εξτρέμ του Άρη τόνισε στην κάμερα της Nova: “Καταρχήν ήταν δύσκολο το παιχνίδι, όπως και όλα τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα ποιοτική, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η χρονιά μας ήταν πετυχημένη σαν Άρης. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, γιατί και εμείς είμαστε καλή ομάδα και παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε με τα παιδιά, ξέρουμε ότι έχουμε πολλά προβλήματα, φαίνεται αυτό, βγαίνει και προς τα έξω δυστυχώς. Δεν είναι το ιδανικό. Παρόλ’ αυτά είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε. Θα μας χαρακτήριζα ήρωες όσοι είμαστε εδώ. Συνεχίζουμε και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αν γίνεται. Το γνωρίζουμε αυτό, μπήκαμε μέσα να κάνουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε και ήρθε αυτή η νίκη με σχετικά καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο”.

Για το γκολ που πέτυχε ο Άρης σχολίασε: “Εξαιρετικό γκολ από την αρχή μέχρι το τέλος. Ομαδική προσπάθεια. Προσπαθούμε στις προπονήσεις, δουλεύουμε στην κατοχή της μπάλας, στην ποιότητα της πάσας και νομίζω ότι βγήκε κι αυτό σήμερα και είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε, γιατί ήταν μεγάλη”.

Για τη δική του παρουσία στον Άρη είπε: “Αν φύγω, θα φύγω με τις καλύτερες σκέψεις. Με βοήθησε αρκετά ο Άρης κι εγώ κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Οι αναμνήσεις μου θα είναι εξαιρετικές, αν φύγω, γιατί έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα. Είναι από τις πιο γεμάτες χρονιές μου”.

Για τη νέα σεζόν είπε: “Του χρόνου ο Άρης θα είναι μια διαφορετική ομάδα και το μυαλό μας είναι από τώρα στην επόμενη σεζόν. Το κίνητρο το βρίσκει ο καθένας μόνος του και προσπαθεί ο καθένας να δώσει το καλύτερο που μπορεί. Νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές του χρόνου”.

To Top