Σίμτσακ: “Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελούμε το πλάνο μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε”

Ο Βασίλης Σίμτσακ επεσήμανε ότι ο Άρης μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο όταν οι παίκτες του είναι συγκεντρωμένοι και εκτελούν πιστά το πλάνο του προπονητή. Το έκαναν την Τρίτη κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλουν να το επαναλάβουν στο παιχνίδι της Κυριακής (7/6) με τον ΠΑΟΚ.

Ο σέντερ των κίτρινων κάνοντας τον απολογισμό της σειράς υποστήριξε: “Δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στα δυο παιχνίδια στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός με την ασφυκτική πίεση στην άμυνα μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα απ΄αυτά τα παιχνίδια. Γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη και είπαμε ότι δεν πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο και ότι θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι διαβάσαμε καλύτερα τις άμυνες του Ολυμπιακού. Τα υπόλοιπα ήταν θέμα μέρας. Δεν καταφέραμε σήμερα να σκοράρουμε όπως το παιχνίδι της Τρίτης και μοιραία το χάσαμε”.

Για τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ είπε: “Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουμε δείξει πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελούμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Είναι δύσκολη έδρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Εμείς πάμε στο παιχνίδι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι σε μια τέτοια σειρά ούτε να σε παίρνει κάτω όταν χάνεις. Προχωράς στο επόμενο, βλέπεις τα λάθη σου και τα διορθώνεις. Είναι μεγάλη σειρά κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε τύχη”.

Τόνισε ότι τα ματς των πλέι οφς δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της κανονικής περιόδου. “Δεν έχουν καμιά σχέση τα παιχνίδια μεταξύ τους. Τώρα μας λείπει ο Αντεγκμπόγιε, ο Νέιμικ έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι τελείως διαφορετικοί αγώνες. Πρέπει να τους προσεγγίσουμε διαφορετικά και μέσα από την άμυνα να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

To Top