Τσιάρας: “Η ομάδα είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο, θα είμαστε 100% έτοιμοι με ΠΑΟΚ”

Ο Άρης έδειξε, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα, στις δυο εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό ότι διαθέτει σκληρό μέταλλο ενώ όπως τόνισε ο 33χρονος φόργουορντ οι κίτρινοι θα είναι 100% έτοιμοι στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουν την τρίτη θέση.

Ο Τσιάρας δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι: “Όπως είδαμε όλοι η προσθήκη του Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) είναι πολύ σημαντική. Βοήθησε πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και ήταν ένας λόγος που κέρδισε. Θεωρώ πως χωρίς τον Βασίλη τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε τον αγώνα. Για μας ήταν ευχάριστο το γεγονός ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί στα δυο παιχνίδια που έγιναν στην έδρα μας. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο”.

Ερωτηθείς για τα κέρδη που αποκόμισε ο Άρης από τις τέσσερις αναμετρήσεις με την ομάδα του Πειραιά ανέφερε: “Καταρχήν ότι είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Το δείξαμε αυτό στην έδρα μας γιατί στα δυο ματς στην Αθήνα ήμασταν πολύ κακοί. Στα δυο τελευταία δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πάμε σε μια σειρά αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ, πατώντας γερά στα πόδια μας. Είναι μια σειρά που την περιμένουμε με ανυπομονησία. Κάθε αθλητής θέλει να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα, σε τέτοιους μεγάλους αγώνες. Έτσι κι εγώ ευχαριστιέμαι αυτά τα παιχνίδια και θα έχω να λέω στο μέλλον ότι συμμετείχα σ΄αυτά”.

Ο Τσιάρας θεωρεί ότι οι δυο νίκες των κίτρινων επί του συμπολίτη στην κανονική περίοδο δεν θα παίξουν ρόλο ενόψει των ματς που έρχονται: “Δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο. Ήταν άλλα παιχνίδια σε σχέση με αυτά που έρχονται. Τα πλέι οφ είναι κάθε τρεις μέρες. Είναι θέμα τακτικής, είναι θέμα πόσο καλά διαβασμένοι θα εμφανιστούμε. Είναι πολύ διαφορετικοί αγώνες απ΄αυτούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη να παλέψει για την τρίτη θέση”.

To Top