Σίτι – Σαουθάμπτον: Διαιτητής και VAR δεν είδαν καθαρό πέναλτι (video)

Ο Φιλ Φόντεν δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή της Σαουθάμπτον από τον κίπερ Άλεξ ΜακΚάρθι όμως ο διαιτητής Μος έκλεισε τα μάτια σε οφθαλμοφανή παράβαση όπως και ο VAR και άφησαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 31′ της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σαουθάμπτον για την 33η αγωνιστική της Premier League και με το σκορ στο 1-1, ο Σαλισού επέστρεψε τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, ΜακΚάρθι, όμως εκείνος δεν έκανε καλή εκτίμηση και την έχασε, με τον Φόντεν να τρέχει σφαίρα και να του κλέβει τη μπάλα.

Την ώρα ωστόσο που πήγε να τον αποφύγει και να κάνει το πλασέ στην άδεια εστία, ο κίπερ των αγίων τον βρήκε με το πόδι και τον έκανε να χάσει την ισορροπία του, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να πέφτει αρχικά και να σηκώνεται στη συνέχεια, με αυτά τα χαμένα δευτερόλεπτα να είναι καθοριστικά για να μη μπορέσει να σκοράρει.

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και η παράβαση ήταν εμφανής ούτε ο διαιτητής Μος ούτε ο VAR έκριναν πως υπήρχε κάτι το μεμπτό στο μαρκάρισμα του ΜακΚάρθι και το παιχνίδι συνεχίστηκε παρά τις φωνές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

To Top