ΜΠΑΣΚΕΤ

Σλούκας: “Σκαλοπάτι στην καριέρα μου η χρονιά στον Άρη! Πώς ‘κέρδισα’ Ντρούκερ και Σούμποτιτς”

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε μια εφ’ όλης συνέντευξη για την καριέρα του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην χρονιά που αγωνίστηκε στον Άρη. Με τίτλο «Ο Κώστας αφηγείται τη ζωή του», ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τον διεθνή γκαρντ, σε μια αυτοβιογραφική -χωρίς- φίλτρο συνέντευξη… 8.000 λέξεων!

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην χρονιά του στον Άρη, όταν αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η… αυτοβιογραφία: “Tο σκαλοπάτι που αναζητούσε ήρθε το 2010 και ήταν ο Άρης. «Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι με άφησαν να φύγω έναν χρόνο ως δανεικός στον Άρη. Ζήτησα να φύγω, γιατί ο προπονητής έτσι και αλλιώς δεν με υπολόγιζε. Και ήταν λογικό γιατί η ομάδα είχε πολύ μεγάλο μπάτζετ εκείνη τη χρονιά και υπήρχαν πολλοί και καλοί παίκτες στο ρόστερ. Δεν υπήρχε καθόλου χώρος για εμένα. Ήταν ο Παπαλουκάς, ο Σπανούλης, ο Τεόντοσιτς, ο Γκόρντον…

Οπότε πήγα στον Άρη, όπου και εκεί δεν ήταν εύκολα. Προπονητής ήταν ο Σαρόν Ντρούκερ. Στην αρχή δεν έπαιζα πολύ, μετά κατέληξα να παίζω σαράντα λεπτά, όμως, γίνεται αλλαγή προπονητή, έρχεται ο Σούμποτιτς και δεν έπαιζα πάλι! Τελικά μέρα με τη μέρα κατάφερα να τον κερδίσω και έπαιζα ξανά σαράντα λεπτά. Εκείνη τη χρονιά είχαμε και πάρα πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τους Πι Τζέι Τάκερ, Μπόμπι Μπράουν, Ντάνστον, Χαραλαμπίδη, Χατζηβρέττα, Ταπούτο… Είχαμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Τερματίσαμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα. Σε προσωπικό επίπεδο είχα κάνει μια πολύ καλή χρονιά και είχα ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος του πρωταθλήματος!».

To Top