ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίτσας: “Μακάρι να είχαμε τον Καμαρά φέτος, θα βοηθήσει εάν επιστρέψει”

Ο Δημήτρης Σίτσας μίλησε από την Κρήτη όπου έδωσαν το φιλικό ανθρωπιάς οι βετεράνοι του Άρη για την πρωτοβουλία των βετεράνων, αλλά και την ομάδα του σήμερα.

Όπως υπογράμμισε στον FLASH 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS” “Οι βετεράνοι δίνουμε πάντα το παρών σε καλέσματα ανθρωπιάς. Εισπράττουμε την αγάπη και την αναγνώριση”, ενώ για την ομάδα του σήμερα είπε: “Ο Άρης από εδώ και πέρα ίσως μπει σε νέα αρχή, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Οι δικαιολογίες πλέον για νέο προπονητή κλπ αρχίζουν σιγά σιγά να τελειώνουν και να φθίνουν. Γιατί ήδη και ο προπονητής γνωρίζει πλέον το ρόστερ. Από εδώ και πέρα πιστεύω να βάλει τις βάσεις και να μην υπάρχουν τουλάχιστον σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Ο Άρης έχει και το υλικό, τους παίκτες και την ποιότητα, πήρε και καλό προπονητή, ώστε να κάνει μια καινούρια αρχή. Μπορεί να τα καταφέρει, νομίζω ότι κάλλιστα μπορεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις, από την τρίτη και πάνω, σαν υλικό και ομάδα”.

Για τον Ετέμπο υπογράμμισε ότι: “φάνηκε ότι γνωρίζει καλά την θέση του και θα βοηθήσει” ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής του Καμαρά είπε:  “O Καμαρά θα βοηθήσει εφόσον επιστρέψει.  Μακάρι να τον είχαμε φέτος. Ο Άρης θέλει σίγουρα επιθετικό και αμυντικό χαφ, όπως επισήμανε και ο Πάρντιου”.

To Top