ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σίτσας: “Ο Άρης φέτος έχει βάθος, θα βοηθήσει η έλευση ενός ακόμη φορ”

Ο Δημήτρης Σίτσας μέλος των βετεράνων του Άρη και πρώην επικεφαλής των ακαδημιών του συλλόγου μίλησε για το σημερινό παιχνίδι και την συνέχεια της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για την αντίδραση που πρέπει να έχει ο Άρης:

Ότι έγινε με την Λαμία πρέπει να το αφήσει πίσω και να φροντίσει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Έτσι λειτουργεί μία μεγάλη ομάδα. Σήμερα πρέπει ο Άρης να καθαρίζει παιχνίδια όπως με τον Βόλο και με τέτοιες ομάδες. Όταν έχεις υψηλούς στόχους μόνο έτσι μπορείς να τους πετύχεις, κερδίζοντας τέτοια ματς.

Για το πως πρέπει να προσεγγίσει το παιχνίδι ο Άρης:

Η μεγαλύτερη κατοχή θα μας δώσει καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Αρκεί να μην δεχτούμε κανένα απρόοπτο.

Για το τι έφταιξε στην Λαμία:

Ήταν η όλη κατάσταση που αντιμετώπισε. Οι τεχνικές συνθήκες αλλά και το γήπεδο που δεν βοήθησε. Η ομάδα του Άρη είναι μία τεχνική ομάδα που ένα κακό γήπεδο δεν την βοηθάει. Ένας παράγοντας ήταν η προσαρμογή, δεν προσαρμόστηκε ο Άρης.

Για το αν είναι πρόβλημα για τον Άρη ότι θα παίζει αγώνες ανά τρεις ημέρες:

Ο Άρης αυτήν την δεδομένη στιγμή θέλει παιχνίδια. Έχει και βάθος φέτος και δεν τον προβληματίζουν οι απουσίες. Αν θα πάρουμε και έναν σέντερ φορ θα είμαστε καλυμμένοι. Σε κάθε θέση η ομάδα είναι καλυμμένη. Υπάρχει φέτος βάθος. Με προβληματίζει μόνο ότι δεν έχει δώσει αυτά που περιμέναμε ο Γκαρσία. Μας έχει κάνει να πιστέψουμε ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό.

To Top