Σαλάχ: «Θέλω τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό»

Ο Μο Σαλάχ «διψάει» για εκδίκηση μετά τον χαμένο τελικό του 2018 από τον οποίο είχε αποχωρήσει τραυματίας και θέλει να συναντήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Παρισιού στις 28 Μαΐου.

Ήταν ο μεγάλος άτυχος-αδικημένος του τελικού του Κιέβου, το 2018. Ο Μο Σαλάχ είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 30′ του ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το μαρκάρισμα από τον Σέρχιο Ράμος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη Λίβερπουλ, η οποία εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια χάνοντας με 3-1.

Πλέον, οι Reds βρίσκονται για τρίτη φορά στον τελικό του Champions League σε πέντε χρόνια και ο Μο Σαλάχ δεν βλέπει την ώρα να αντιμετωπίσει ξανά τους Μερένγκες στο Παρίσι. Μιλώντας μετά τη νίκη στο «Θεράμικα» κόντρα στη Βιγιαρεάλ, ο Αιγύπτιος εξέφρασε ξεκάθαρη προτίμηση για τον ιδανικό του αντίπαλο στο ματς της 28ης Μαΐου και αυτός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4/5, 22:00, Cosmotesport1HD).

«Θέλω να παίξω κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Αν με ρωτάτε προσωπικά, θέλω για αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Φαραώ» κι έκανε σαφές πως… διψάει για εκδίκηση.

To Top