Σαλέμ: “Ξεχωριστή εμπειρία το γεμάτο Παλέ”

Μπορεί για την Γκαστέρα Φλέιμς να προηγείται χρονικά το (αυριανό) εντός έδρας παιχνίδι με τη Ρότερνταμ για το ολλανδικό πρωτάθλημα αλλά το μυαλό του Χακίμ Σαλέμ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης με τον Άρη για την 4η αγωνιστική του Γιούροκαπ.

Ο Αιγύπτιος προπονητής που έχει αποκτήσει την ολλανδική υπηκοότητα ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου για το οποίο έχει ακούσει και έχει διαβάσει πολλά, όπως έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί στο επίσημο σάιτ της ομάδας (http://www.gasterraflames.nl/nieuws/hakims-warming-up-gebaar-van-wesby) που εδρεύει στο Γκρόνιγκεν.

«Μετά τον αγώνα με τη Ρότερνταμ θα πρέπει να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας γιατί στις πέντε και μισή το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουμε για την Ελλάδα καθώς την Τρίτη θα αγωνιστούμε στο πασίγνωστο γήπεδο του Άρη όπου οι οπαδοί του δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Αναμένεται να είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους μας», επεσήμανε ο Σάλεμ που με τις δηλώσεις του έδειξε και πάλι πόσο μεγάλο σεβασμό τρέφει προς τους κίτρινους και την τεράστια παράδοση που κουβαλούν.

To Top