Σαμαράς: «Δεσμεύομαι για μείωση των φόρων»

Η ΝΔ, αν επικρατήσει στις προσεχείς εκλογές, θα μειώσει τους φόρους σε κρίσιμους τομείς, όπως ο ENΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς στο «ΕΘΝΟΣ» της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για μειώσεις στη φορολογία τόσο των φυσικών προσώπων όσο και των επιχειρήσεων , με την προϋπόθεση ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα στις 25 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι πολιτικά απομονωμένος.

Τόνισε ότι η Ελλάδα θα τελειώσει άμεσα με την τρόικα και τα μέτρα και κατηγόρησε την σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση για «μονομερείς ενέργειες» που θα πλήξουν την Ευρώπη και θα φέρουν νέα μνημόνια στην Ελλάδα.

Έκανε σαφές πως αν η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα, θα υπάρξει συνεργασία με κάθε κόμμα που έχει ξεκάθαρο και ειλικρινή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αποκλείοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αν τελικά η ΝΔ είναι δεύτερη.

Σε ερώτηση για το αν βλέπει πιθανότητα δεύτερων εκλογών απάντησε και πάλι πως εφόσον είναι ο νικητής της αναμέτρησης δεν υπάρχει ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, καθώς ο σχηματισμός κυβέρνησης θα γίνει μέσα σε τρεις μέρες.

To Top