Σανιά και Γεωργιάδης έκλεισαν τον κύκλο των “νέων”

Με την συμμετοχή των Σανιά και Γεωργιάδη στο χθεσινό παιχνίδι με το Αγιονέρι, έκλεισε ο κύκλος των πρώτων εμφανίσεων με τα “κίτρινα” των χειμερινών μεταγραφών του Άρη.

Και οι δύο συμπεριλαμβάνονται στους διακριθέντες της αναμέτρησης, καθώς έδειξαν στοιχεία που εν καιρώ μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει ο Άρης στο φετινό “Γολγοθά” της Γ΄Εθνικής.

Σίντι Σανιά

Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται χρόνο. Αν και έχει να αγωνιστεί σε συνθήκες επίσημου παιχνιδιού σχεδόν 14 μήνες έδειξε, ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Όσο κυλούσε το παιχνίδι έβρισκε τα πατήματα του με τις περισσότερες των μεταβιβάσεων του και των επεμβάσεων να κρίνονται αποτελεσματικές.

Άκρως θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι απέφυγε το μεγάλο λάθος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ φρόντισε να πατήσει και στην αντίπαλη περιοχή επιχειρώντας μάλιστα και κάποια σουτ που δυστυχώς δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελε.

Νίκος Γεωργιάδης

Όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι δεν έχει αγγίξει τα επιθυμητά και συνηθισμένα του επίπεδα, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί. “Αυτήν τη στιγμή δεν είμαι στο 100%, γιατί είχα να παίξω 1,5 μήνα αλλά δεν χρειάζομαι χρόνο. Μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν είχε, όμως, άδικο. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη. Καλές μεταβιβάσεις, ουσιαστικές προωθήσεις και φυσικά γρήγορες επιστροφές στην άμυνα.

To Top