“Χάθηκε” στην κορυφή ο Ν΄Λουντούλου

Η επιλογή του Ν΄Λουντούλου αλλά και του Πόι για την κορυφή της επίθεσης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου είχε εξήγηση από τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θέλησε να προσδώσει περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση του, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

“Ηθελα να δώσω ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια”, τόνισε χαρακτηριστικά ο 38χρονος τεχνικός.

Για τον Πόι είναι γνωστό. Παρότι δεν είναι παίκτης κορυφής έχει την εμπειρία και την ποιότητα να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, όπως κι έγινε χθες.

Κάτι ανάλογο δεν συνέβη, όμως, με τον Ν΄Λουντούλου που “χάθηκε” μέσα στο παιχνίδι του Άρη. Μηδαμινή προσφορά στο πρώτο ημίχρονο από τον Γάλλο που έδειξε εκτός… κλίματος.

Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος αρκετά, παίρνοντας προσπάθειες κυρίως από τις πτέρυγες. Η είσοδος του Κωνσταντινίδη του έδωσε την ευκαιρία να παίξει πάνω στη γραμμή, απ όπου επιχείρησε αρκετές καλές προσπάθειες, δείχνοντας ότι όταν αγωνίζεται στις πτέρυγες μπορεί να προσφέρει περισσότερα επιθετικά.

To Top