Σανκαρέ: «Παραιτούμαι της ρήτρας των 900.000 ευρώ, εάν πάρω τα δεδουλευμένα»!

Η τέταρτη προσφυγή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει τριγμούς στο οικοδόμημα του Άρη. Ο Καλίφα Σανκαρέ συνέχισε τον χορό που ξεκίνησαν οι Φατί, Ντίκο και Σηφάκης. Ειδικά η ρήτρα των 900.000 ευρώ που αξιώνει μέσω της προσφυγής μοιάζει με… ταφόπλακα για τους κίτρινους! Όσο για το… τάιμινγκ; Εφιαλτικό, μόλις λίγες μέρες πριν εξεταστεί ο φάκελος της αδειοδότησης από την αρμόδια επιτροπή.

Το PRESSARIS επικοινώνησε λίγο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης της προσφυγής, με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι στις προθέσεις του Σενεγαλέζου αμυντικού «δεν είναι η διάλυση του Άρη, αλλά να πληρωθεί τα δεδουλευμένα του, μετά από μια σειρά υποσχέσεων που δεν εκπληρώθηκαν». Ειδικά για την ρήτρα που υπέγραψε και ο Άρης και ο ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει σκοπιμότητα, ούτε διάθεση να τραβήξουν στο σχοινί στα άκρα.

Μάλιστα, μας μετέφεραν δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με την οποία: «Δεν έχω κανένα σκοπό να διεκδικήσω την ρήτρα των 900.000 ευρώ, αν και υπάρχουν δυο υπογραφές στο συμβόλαιο. Γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, αλλά εγώ θέλω να εξασφαλίσω τα δεδουλευμένα μου. Εφόσον πάρω τα χρήματα που μου αναλογούν μέχρι τις 30 Ιουνίου, δεν υπάρχει καμία ρήτρα για μένα…».

Με βάση αυτήν την τοποθέτηση,  αναμένεται να γίνει το Σάββατο ένα ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και στους εκπροσώπους του παίκτη, με την πρόθεση να συμμετέχει τηλεφωνικά και ο παίκτης, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Σε ότι αφορά τα δεδουλευμένα το ποσό υπολογίζεται στα 220.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Απορίας άξιο, πάντως, αποτελεί το γεγονός: με ποιο σκεπτικό μπήκε μια τόσο μεγάλη ρήτρα 900.000 ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή, όπως ο Σανκαρέ, σε τέτοιες δύσκολες εποχές; Γιατί το συμβόλαιο δεν έγινε πριν από μερικά χρόνια, αλλά στο τέλος του 2011! 

Ο Άρης εκπέμπει SOS, σε κάθε περίπτωση…

To Top