“Να είναι βιώσιμος ο Άρης, ακόμη και χωρίς την… Λέσχη”!

Τη σημασία που έχει να βρεθεί η λύση που θα καταστήσει τον Άρη βιώσιμο ακόμη και αν χρειασεί να αλλάξει το μοντέλο της Κοινωνίας Μελών εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος της ΚΜΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Ο Νικολαΐδης εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει το μοντέλο της Λέσχης, αλλά για να είναι βιώσιμος ο σύλλογος δεν θα έλεγε όχι ακόμη κι αν χρειαζόταν να αλλάξει!

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Το τοπίο στον ελληνικό αθλητισμό είναι δύσκολο, αλλά εγώ θα έλεγα ότι στον Άρη είναι πιο εύκολο, διότι οι αποφάσεις είναι στα χέρια μας. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει και να χαράξει το μέλλον” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογραμμίζοντας ακόμη ότι: “Τα νούμερα είναι αρκετά μεγάλα, αλλά είναι μικρότερα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στον Άρη, αλλά για μια ομάδα που έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο ένα τρίτο από την ακριβώς επόμενη ομάδα που χρωστάει, δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Αρκεί να υπάρχει υπευθυνότητα από τον κόσμο που θα ψηφίσει. Θα προτιμούσα να συνεχίσει να υπάρχει το μοντέλο αυτό, αλλά αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να είναι βιώσιμη η ομάδα και όχι το πώς θα διοικείται. Το θέμα είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να μην κολλήσουμε σε απαγορευτικά που έχουμε στο μυαλό μας. Αν χρειαστεί να αλλάξει το μοντέλο για να σωθεί η ομάδα, αν και προσωπικά δε θα το ήθελα, ας αλλάξει.
Απλά πρέπει όλοι να ξορκίσουν τα φαντάσματα που βλέπουν γύρω τους. Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο Αρειανός, όλοι όσοι θα βρεθούν στην αίθουσα του Βελλιδείου έρχονται για τον ίδιο σκοπό. Θέλει υπευθυνότητα, να αφήνουν τις σπέκουλες και να ακούσουν τι θα πει ο καθένας στο βήμα. Ας μην πάρουν απόφαση ελαφρά την καρδία, διότι η απόφαση αυτή θα καθορίσει το μέλλον».

Όσον αφορά την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τέλος συμπλήρωσε:«Τα προβλήματα είναι δεδομένα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας, να διεκδικήσω την υψηλότερη θέση και να πετύχω ό,τι καλύτερο μπορώ. Βρίσκομαι στην Αθήνα και θα βρίσκομαι εδώ διότι ο κόουτς μου έχει προσωπική επιχείρηση στην Αθήνα και δεν μπορεί να την αφήνει και επειδή θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αποφασίσαμε με την οικογένειά μου να είμαστε εδώ.
Υπάρχει περίπτωση να πάμε στο Ιράν, που είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο στο άθλημα και θα μας βοηθήσει αυτό και θα κάνω προπόνηση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

 

To Top