ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν το απωθημένο δεν έχει! Όταν η Ολλανδική τηλεόραση… χλεύαζε τον Τάσο Κάκο (video)

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε… τηλεοπτικό-κριτικό επίπεδο έχει εξελιχθεί ο Τάσος Κάκος. Προφανώς έχει απωθημένα. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν μερικά χρόνια η Ολλανδική τηλεόραση… χλεύαζε τον “κορυφαίο” διαιτητή, ο οποίος βρήκε μεροκάματο στο κανάλι ιδιοκτήτη ποδοσφαιρικής ΠΑΕ της εξυγίανσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ήταν ένα αδιάφορο ματς του 12ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ το 2012, ανάμεσα στην ολλανδική Τβέντε και τη σουηδική Χέλσινγκμποργκ, διαιτητής ήταν ο Έλληνας Ηλίας Σπάθας με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Χρήστο Ακριβό. Το ενδιαφέρον Ολλανδών δημοσιογράφων κέντρισε όμως ο Τάσος Κάκος ο οποίος ήταν δεύτερος αναπληρωματικός βοηθός.

Στα πλάνα της τηλεοπτικής εκπομπής που θα δείτε, οι Ολλανδοί κάνουν πλάκα με τον τρόπο που κάνει προθέρμανση ο διαιτητής Κάκος. Για την ιστορία, το ματς έληξε 3-1 υπέρ της σουηδικής Χέλσινγκμποργκ.

Εκείνο τον Δεκέμβριο του 2012 το θέμα με το βίντεο είχε κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τότε είχε πέσει πολύ γέλιο… Προφανώς, δεν το ξεπέρασε ποτέ. Δεν το σήκωσε ο οργανισμός του, ότι έγινε αντικείμενο πλάκας και καζούρας σε πανευρωπαϊκή μετάδοση!

To Top